Localizare:
Traseu sugerat:  
 

KLINGSPOR Disc Abraziv Fibra 125mm - Gr. 40 (45359a)

15,23 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
24mag.ro
 

KLINGSPOR Disc Abraziv Fibra 125mm - Gr. 40 (45359a)

Livrare oriunde in tara-Transport gratuit peste 500 lei!

15,23 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
vexio.ro
 

KLINGSPOR Disc Abraziv Fibra 125mm - Gr. 40 (45359a)

15,23 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pcone.ro

Alte oferte pentru produsul

 

Klingspor Disc de slefuit CS561, 125mm P40, Klingspor (11013)

Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 299 lei!

313,57 RON
Livrare gratuita
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
constructii-mag.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 15,23 RON

Descrierea produsului
Domenii de aplicare OtelMetale neferoaseMetal universalPlasticOtel inoxidabilLemn Proprietati Legare Răşină sinteticăTip granulatie CorundTip de imprastiere densFibrodiscul CS 561 – discuri abrazive pentru un grad mare de îndepărtare a materialului pe oțel și metale neferoase CS 561 Fibrodiscurile pentru oțel și metale neferoase au valori foarte bune de îndepărtare a materialului. Legarea cu rășină sintetică face acest produs robust, rezistent și durabil. Fibrodiscurile CS 561 sune flexibile și extrem de performante. Disponibil în toate diametrele uzuale din industrie, CS 561 are cea mai mare selecție posibilă pe care o poate oferi gama de produse Klingspor pentru fibrodiscuri. Oferta amplă de granulații diferite transformă CS 561 într-un produs abraziv cu utilizare polivalentă pentru:
  • Metal ,
  • Metale neferoase,
  • Material plastic și 
  • Lemn
Structura fibrodiscurilor CS 561 Acest disc abraziv este format dintr-un suport din material compozit, cu mai multe straturi, cu o granulație cu înveliș dens din corund . Legarea granulelor pe suport este realizată cu un adeziv pe bază de rășină sintetică. Utilizarea fibrodiscurilor CS 561 Fibrodiscurile CS 561 sunt utilizate pe polizoarele unghiulare. Multitudinea de granulații disponibile face discul abraziv CS 561 utilizabil polivalent. La granulațiile medii și fine se atinge un grad mare de îndepărtare a materialului pe oțel și metale neferoase. La granulația mai grosieră, CS 561 poate fi utilizat chiar și pentru lemn sau material plastic. Construcția solidă permite lucrul cu turații foarte ridicate. Aspectul șlefuirii depinde de suportul de fixare Prin alegerea suportului de fixare adecvat poate fi influențat decisiv aspectul șlefuirii. Clienții pot alege dintre două suporturi de fixare:
  • Suportul de fixare ST 358 cu duritate medie și neted
  • Suportul de fixare ST 358 A dur și cu nervuri
Suportul de fixare cu duritate medie este adecvat pentru un aspect uniform al șlefuirii și se adaptează flexibil la conturul piesei de prelucrat. Se pretează excelent pentru șlefuirea mai fină, șlefuirea contururilor cât și rotunjirea marginilor. Dacă trebuie efectuate lucrări de șlefuire grosiere, care necesită un grad mare de îndepărtare a materialului, CS 561 este utilizat pe suporturi de fixare dure. Suportul de fixare dur este deosebit depotrivit pentru lucrări de debavurare și pentru ruperea marginilor. Cititi in continuareafișează mai puțin

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.